All careers

Stage: (Business) innovatie – 2022


Krijg jij een ovatie voor al jouw innovaties? Zijn trends voor jou al bijna status quo voordat ze bedacht zijn? Dat geldt ook voor Buynamics!

Maar genoeg clichés! We zoeken altijd naar kansen om nieuwe impulsen aan inkoop, ons vakgebied. Omdat industrieën en markten voortdurend veranderen, zou een bedrijf altijd moeten willen innoveren om succesvol te blijven. Buynamics biedt haar klanten de mogelijkheid dit te blijven doen. Hoe? Door hen data te bieden, gepresenteerd in korte rapporten, waarmee zij hun kosten kunnen verlagen of de prestaties van hun leveranciers te verbeteren. ‘Next level Negotiations’!

Ow, en wij houden niet van saaie innovatieplannen en rapporten. Wij geloven in aanpakken en innovaties écht op de markt brengen. We ontwerpen, ontwikkelen en implementeren samen met jou. Bij ons krijg je de garantie dat een project niet in de la beland. Wij zetten ideeën echt om naar de praktijk. Dit kan zowel in de vorm van een meewerk- als afstudeerstage.

Opdrachtomschrijving

Hoe we gaan innoveren, hangt af van jouw expertise en ideeën. Die gaan we gezamenlijk uitwerken. We willen weten en ervaren waar jij energie van krijgt.

Wie gingen jou voor?

Afgelopen jaren zijn al veel studenten je voorgegaan. Een greep uit de projecten die binnen Buynamics eerder zijn uitgevoerd en geïmplementeerd: WTP black box (gamification), Where to go (customer journey), Het Spechtenbord (de weg van onze cultuur), Online Vakkenvullen (studenten_bijbaan_platform) en Commoditystats (compleet nieuw platform voor grondstofdata). En dan allemaal net wat anders..

Je komt terecht in:

Een gemengd team van Buynamicans, dat zijn zeer ervaren professionals én beginnende professionals met een flexibel kantoor in Oss. Als deel van het team woon je de belangrijkste vergaderingen bij, ben je bij ons jaarlijkse uitje en probeer af en toe te lachen om de grappen van onze directeur (en jouw begeleider).

Buynamics heeft software ontwikkeld die de werkwijze van inkopers fundamenteel aan het veranderen is. Ons klantenbestand bestaat uit grote bedrijven in binnen- en buitenland.

Wat bieden wij jou?

 • Ruimte voor intrapreneurship (een mooi woord voor ‘ondernemen binnen een onderneming’)
 • Een team rond jouw stageopdracht en werkzaamheden.
 • Intensieve begeleiding door één van onze oprichters.
 • Een dosis kennis over Big Data en de vertaling naar Data Intelligence.
 • Toegang tot het netwerk van het Buynamics-team.
 • Flexibele werktijden op een gedeeld kantoor in Oss, gecombineerd met gezelligheid, lol en gave bedrijfsuitjes.
 • Ow, en natuurlijk een stagevergoeding

Waarom willen we jou in ons team?

 • Jonge talenten die Buynamics al vanaf hun studie door en door kennen.
 • Studenten zijn de grootste bron van nieuwe informatie voor ervaren mensen
 • Via studenten komt de visie van Buynamics terecht bij andere organisaties

Wat vinden we belangrijk?

 • De business – Op feiten gebaseerde data is de sleutel. Transparantie en verantwoord ondernemen zijn noodzakelijk in deze wereldeconomie.
 • De cultuur – De wereld zou alleen maar moeten bestaan uit bedrijven waar het leuk is om te werken en waar ouderwetse hiërarchische communicatie niet aanwezig is.
 • De kansen – Lol in je werk en ontwikkeling van je talenten brengen je als individu verder in de toekomst.

Enthousiast geworden?

Laten we koffie of een biertje drinken om kennis te maken en jouw innovatie-opdracht te formuleren.

Stuur een mailtje aan Robert (r.driessen@buynamics.com) met daarin een korte motivatie. Voor vragen kun je ook bij Robert terecht!

Need help?

Not sure exactly what we’re looking for or just want clarification? We’d be happy to chat with you and clear things up for you. Anytime!

Call anytime

+31(0)418-700514

Email us

info@buynamics.com

Don't see a job for you?

Let us know

Cover letter

CV

Application will be send securely and remain private

Fly up!