All careers

Stage – Business Innovatie


📊 Over Buynamics

WTP Buynamics is een jong en dynamisch bedrijf geleid door voormalige inkopers. We hebben unieke software ontwikkeld die wereldwijd wordt verkocht. De tools worden gebruikt door inkopers om beter te kunnen onderhandelen en de prestaties van leveranciers te verbeteren.

Bij Buynamics staat modern werken centraal. Je hebt de vrijheid om zelf te bepalen waar en wanneer je werkt en er is veel ruimte voor zelfstandigheid. Daarnaast heb je altijd professionele en gezellige collega’s in de buurt die jou graag helpen. Buynamics groeit snel en wij werken met grote bedrijven in binnen- en buitenland.

Oh, en bij ons houden we niet van saaie innovatieplannen en rapporten. Wij zijn van mening dat je ideeën echt tot leven moeten komen en daarom ontwerpen, ontwikkelen en implementeren wij samen met jou. Bij Buynamics garanderen wij dat jouw project niet op de plank blijft liggen. Wij brengen ideeën daadwerkelijk in de praktijk. Dit kan in de vorm van een meewerk-, onderzoeks- of afstudeerstage.

En we vinden niet alleen hard werken belangrijk, maar ook ontspanning en plezier met het team. Zo organiseren we elke maand een gezellige borrel waarbij we de successen vieren en bijpraten over van alles en nog wat. Daarnaast zijn we een als team sportief ingesteld: we hebben recent onze eigen padel-competitie opgezet! Buiten werktijd staan we altijd open voor nieuwe teamactiviteiten. Heb jij een tof idee? Laat het ons weten en we maken er samen iets moois van!

 

“Bij Buynamics heb ik een uitdagende opdracht en door de goede ondersteuning en het vertrouwen die ik van de directeur en mijn stagebegeleider krijg ben ik er met ontzettend veel plezier aan het werk. Als iemand met weinig affiniteit met IT vind ik toch goed mijn weg binnen Buynamics en had ik geen beter bedrijf voor mijn eerste stage kunnen bedenken.”
– Imme Bregman, Bedrijfskunde, Avans Hogeschool – 

 

 

💡 The Challenge

Bij Buynamics werken wij samen om innovaties te realiseren. Jouw expertise en ideeën zijn daarbij van essentieel belang. Wij willen weten waar jij energie van krijgt en samen gaan we deze ideeën uitwerken.

In de afgelopen jaren hebben veel studenten bij ons gewerkt. Hieronder vind je een greep uit de projecten die bij Buynamics zijn uitgevoerd en geïmplementeerd: WTP black box (gamification), Where to go (customer journey), Het Spechtenbord (de weg van onze cultuur), Online Vakkenvullen (studenten-bijbaan-platform) en Commoditystats (ons compleet nieuwe platform voor grondstofdata).

Kortom, een ruime lijst van verschillende projecten waarin jouw project de volgende kan zijn!

 

“Bij Buynamics ben je geen stagiair maar onderdeel van het team, een volwaardig lid. Alles wat je uitvoert is in het belang van het bedrijf en niet een ‘schoolopdracht’. Je wordt geacht om zelfstandig te werken en verantwoordelijkheid te nemen. Nadat je bent ingewerkt, mocht ik zelf contact leggen met klanten en heb ik er veel kunnen bezoeken, waaronder Hema, Staples en Accell (Batavus). Ideeën en plannen worden zeer gewaardeerd, het uitvoeren ervan nog meer. Je mag zelf bepalen hoe je het doet, als het doel maar bereikt wordt.”
– Cesar te Neijenhuis, Technische Bedrijfskunde, Hogeschool Amsterdam –

 

✅ Wat vinden wij belangrijk?

De business – feiten gebaseerde data is de sleutel. Transparantie en verantwoord ondernemen zijn noodzakelijk in deze wereldeconomie.

De cultuur – Bedrijven zouden leuk moeten zijn om voor te werken en ouderwetse hiërarchische communicatie mag daarbij niet aanwezig zijn.

De kansen – Plezier in het werk en de ontwikkeling van je talenten brengen je als individu verder in de toekomst.

🧐 Wie zoeken wij?

Je hebt affiniteit met verantwoord ondernemen; Je houdt ervan om te werken in een informele organisatie met een platte communicatiestructuur; Je bent enthousiast en hebt veel ideeën; Je vindt het leuk om hands-on aan projecten te werken.

🤝 Wat bieden wij jou?

  • Ruimte voor intrapreneurship (een mooi woord voor ‘ondernemen binnen een onderneming’);
  • Een team rondom jouw stageopdracht en werkzaamheden; Intensieve begeleiding door één van onze oprichters;
  • Een dosis kennis over Big Data en de vertaling naar Data Intelligence;
  • Toegang tot het netwerk van het Buynamics-team;
  • Flexibele werktijden op een gedeeld kantoor in Oss, gecombineerd met gezelligheid, lol en gave bedrijfsuitjes!

Need help?

Not sure exactly what we’re looking for or just want clarification? We’d be happy to chat with you and clear things up for you. Anytime!

Call anytime

+31(0)418-700514

Email us

info@buynamics.com

Don't see a job for you?

Let us know

Cover letter

CV

Application will be send securely and remain private

Fly up!